Top 10 Beste druppellader: Wat maakt een goede acculader?

Een boot, caravan, mobilhome of camper telt in één jaar tijd heel wat inactiviteit aangezien je natuurlijk niet het hele jaar door op reis bent. Om de accu van deze voertuigen in optimale conditie te houden is een goede druppellader onmisbaar, want zij houden de batterij aan de praat en zorgen voor een aanzienlijk verlengde levensduur ervan.
Ik ging op zoek naar de beste druppellader of accu lader, zodat je zonder problemen op vakantie kan vertrekken. Verder in deze blog verklap ik ook waar je op moet letten bij het kopen van een goede druppellader.

4.6/5 - (11 stemmen)

vergelijken druppellader kopen

Top 10 beste druppellader of acculader

Ik ging op zoek naar de beste druppellader of acculader voor verschillende doeleinden en kwam uiteindelijk bij onderstaande top 10 uit. Om tot dat resultaat te komen, ploegde ik door tientallen reviews, schoolde ik me bij op vlak van acculaders (want dat is allemaal toch wel een beetje ingewikkeld!) en bekeek ik gespecialiseerde websites en hun advies.

 1. Beste druppellader algemeen: Amarew ChargeSmart 4A
 2. Beste goedkope acculader: Dunlop 12V 1A
 3. Beste universele druppellader: Amarew ChargeSmart 8A
 4. Beste druppellader voor auto’s: Benton BX-2 Acculader
 5. Beste druppellader voor motors: Tecmate Optimate 4 – Dual
 6. Beste acculader voor scooters: Absaar Pro 1.0 6/12 Volt 0-120 Ah
 7. Beste acculader voor campers: EINHELL CE-BC 6 M – 12V
 8. Beste acculader voor caravan: CTEK MXS7.0 7A
 9. Beste acculader voor boot: CTEK MXS 10
 10. Beste zonnepaneel druppellader: ProPlus 12 Volt 0,2 A

beste druppellader kopen

1. Beste druppellader algemeen: Amarew ChargeSmart 4A

De Amarew ChargeSmart 4A heeft een sterke prijs-/kwaliteit verhouding en is daardoor een van de beste druppelladers in het segment. Bovendien is het niet eens zo’n duur exemplaar!

Deze beste acculader werkt volledig automatisch aan de hand van negen stappen. Het apparaat is geschikt voor 12V accu’s of voertuigen met de type lood, AGM, gel en zelfs lithium batterijen. Bij acculaders rondom deze prijs-/kwaliteitverhouding komt dit niet vaak voor, wat het product echt uniek maakt.

Ook beschikt de acculader over een memory functie die ervoor zorgt dat de laatst gekozen laadstand onthouden wordt. Je hoeft enkel de gewenste stand in te drukken, waarna de druppellader al het werk doet. Hierdoor kan je hem ook inbouwen in je camper, caravan of boot.

De goede acculader herkent wanneer een batterij te diep ontladen is. Wanneer die dit herkent zal de herconditioneringsfunctie ingeschakeld worden om de accu zo goed als mogelijk te herstellen. Hiernaast kan de Amarew ook accu’s laden in hoge en lage temperaturen en is het IP65 spat- en stofdicht. Ook is de Amarew ChargeSmart 4A beveiligd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting. Hierdoor is dit technologische hoogstandje ook erg veilig.

Samenvattend heeft de Amarew ChargeSmart 4A een sterke prijs-/kwaliteitverhouding met zelfs de optie om lithium te laden. Dankzij de memory functie heb je zelfs de optie om de lader in te bouwen en beschikt de druppellader over een herconditioneringsfunctie. Tot slot is de acculader beveiligd tegen verschillende situaties om er veilig gebruik van te kunnen maken.

Prijzen en beschikbaarheid: Bootman.nl

Productspecificaties:

 • Geschikt voor: Lood, AGM, gel en lithium
 • Ladertype: 9 stappen, Volledig automatische werking, onderhoudsladen
 • Volt: 12 V
 • Nominale spanning AC: 220-240VAC, 50-60Hz
 • Laadstroom: 4A maximum

Beste druppellader Amarew ChargeSmart 4A

2. Beste goedkope acculader: Dunlop 12V 1A

Als je op zoek bent naar een goede acculader die bovendien ook als druppellader werkt voor lang stilstaande voertuigen, dan is deze van Dunlop een aanrader. Voor maar €22 krijg je een behoorlijk sterk apparaatje met goede eigenschappen.

Je kan deze lader gebruiken voor de meeste 12 V voertuigen met een loodzuuraccu, maar ook voor gel of cel batterijen. Ook voertuigen met een voltage van 6 V (o.a. oldtimers) worden eenvoudig van nieuwe energie voorzien.

Op het LED display pas je de instellingen eenvoudig aan en ook aan je veiligheid werd gedacht door de bescherming tegen kortsluiting, vonken, oververhitting en polariteitsomkering. Verder is het apparaatje ook staf- en stofbestendig.

Dit is natuurlijk wel een goedkope druppellader, waardoor het nogal lang kan duren vooraleer je accu is volgeladen. Dat heeft alles te maken met de relatief lage laadstroom (1A).

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Productspecificaties:

 • Geschikt voor: Gel, cel, of gewone loodzuuraccu’s
 • Ladertype: 5 stappen, volledige capaciteit, absorptie, druppelladerwerking
 • Volt: 6 of 12 V
 • Nominale spanning AC: 220–240VAC, 50–60Hz
 • Minimale accuspanning: 3.0V
 • Laadstroom: 5A maximum

Beste goedkope acculader Dunlop 12V 1A

3. Beste universele druppellader: Amarew ChargeSmart 8A

De Amarew ChargeSmart 8A wordt, dankzij de sterke prijs-/kwaliteitverhouding en vele mogelijkheden gezien als een de beste universele druppellader. Het product beschikt over negen stappen en werkt volledig automatisch. De acculader is geschikt voor 12V accu’s en kan lood, AGM, gel en lithium accu’s laden.

Het komt maar zelden voor dat goedkope druppelladers zoals deze ook lithium kunnen laden, wat de acculader uniek maakt.

De Amarew ChargeSmart 8A beschikt over een memory functie die de laatste laadstand onthoudt. Daardoor is die niet telkens opnieuw in te stellen en zijn er ook mogelijkheden tot inbouw. De acculader kan grotere batterijen opladen met een capaciteit tot ongeveer 200AH.

De druppellader beschikt over een IP65 classificatie, wat hem stof en spatwaterdicht maakt. Hierdoor kan je de beste universele druppellader ook aan het water of op jouw boot gebruiken. De Amarew herkent wanneer een batterij te diep ontladen is. Wanneer dit wordt herkend, zal deze de accu zo goed als mogelijk worden hersteld.

Verder is deze krachtpatser beschermd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting. Daarnaast wordt de Amarew ChargeSmart 8A geleverd met accuklemmen.

Samengevat heeft de Amarew ChargeSmart 8A een unieke prijs-/kwaliteitverhouding met zelfs de optie om lithium te laden. De acculader beschikt over een herconditioneringsfunctie voor te diep ontladen batterijen en dankzij de memory functie heb je zelfs de optie om de lader in te bouwen. Tot slot is de druppellader beveiligd tegen verschillende situaties om er veilig gebruik van te kunnen maken.

Prijzen en beschikbaarheid: Bootman.nl

Productspecificaties:

 • Geschikt voor: Lood, AGM, gel en lithium
 • Ladertype: 9 stappen, Volledig automatische werking, onderhoudsladen
 • Volt: 12 V
 • Minimale accuspanning: 220-240VAC, 50-60Hz
 • Laadstroom: 8A maximum

Beste universele druppellader Amarew ChargeSmart 8A

4. Beste druppellader voor auto’s: Benton BX-2 Acculader

De Benton BX-2 is afkomstig uit de BX serie en is voorzien van vele functies. Deze beste acculader voor auto’s kan batterijen laden van 12V en 24V.

De 12V functie kan accu’s laden van 18AH tot 240AH. De 24V functie kan batterijen dan weer opladen van 10AH tot 120AH.

Deze Benton lader kan lood, AGM en gel accu’s laden en in de 12V functie ook nog eens lithium accu’s.

Op het overzichtelijke displayscherm kun je gemakkelijk de status van de accu zien om te kijken of deze vol is. Hiernaast beschikt deze goede druppellader voor auto’s over een memoryfunctie om de laatste laadstand te onthouden voor de volgende keer.

De acculader werkt volledig automatisch aan de hand van acht stappen. Hierbij laadt en onderhoudt deze krachtpatser de batterij. Ook herkent de Benton een te diep ontladen accu. De lader zal in dat geval de batterij boosten om die zo goed als mogelijk te herstellen. Daarnaast past dit product zich op de temperatuur aan door middel van de temperatuursensor.

Verder moet je weten dat hij IP65 gecertificeerd is en dus spat- en stofbestendig. Je aankoop wordt geleverd met accuklemmen- en kabelogen om aan te sluiten en de lader is beschermd tegen kortsluiting, omgekeerde polariteit, oververhitting, overladen en vonkvorming.

Samenvattend is de Benton BX-2 acculader voorzien van vele functies. Zo kan de druppellader 12V en 24V laden, heeft het de optie om lithium te laden, is er een overzichtelijk display ingebouwd en beschikt het apparaat over een memoryfunctie om de lader eventueel in te bouwen. Ook heeft deze goede acculader een herconditioneringsfunctie voor te diep ontladen batterijen en is hij beschermd tegen verschillende situaties om veilig aan de slag te kunnen gaan.

Prijzen en beschikbaarheid: Bootman.nl

Productspecificaties:

 • Geschikt voor: Lood, AGM, gel en lithium
 • Ladertype: 8 stappen, Volledig automatische werking, onderhoudsladen
 • Volt: 12V en 24V
 • Nominale spanning AC: 220-240VAC, 50-60Hz
 • Laadstroom: 7.8A bij 12V en 3.75A bij 24V

Beste druppellader voor autos Benton BX-2 Acculader

5. Beste acculader voor motors: Tecmate Optimate 4 – Dual

De beste acculader voor motors is zonder twijfel de Tecmate Optimate 4. Zelfs als je een motor met CAN-BUS techniek (bepaalde BMW motors) hebt kun je gebruik maken van deze (aangepaste) acculader.

De laadstroom van 1A is vrij laag, maar dit is dan ook een druppellader die niet noodzakelijk bedoeld is om je batterij snel terug te vullen.
Als je een batterij wilt herstellen die diep ontlaadt is, heb je daar ook mogelijkheden voor.

Aangezien dit de beste acculader voor de motor is, worden er natuurlijk ook enkele adapters bijgeleverd zodat je dit met jouw tweewieler kan gebruiken.

Ook deze druppellader is beschermd tegen kortsluiting, vonken en omgekeerde polariteit.

Heb je een motor met CAN-BUS techniek? Kies dan voor de Optimate 4 CAN-BUS Edition.

Prijzen en beschikbaarheid: Acculaders.nl – Bol.com

Productspecificaties:

 • Geschikt voor: NAT, MF, Ca/Ca, AGM en GEL
 • Ladertype: 4 stappen, 2 laadprogramma’s
 • Volt: 12
 • Nominale spanning AC: 100-240 V 50-60 Hz
 • Minimale accuspanning: 2.0V
 • Laadstroom: 1A maximum

Beste acculader motors Tecmate Optimate 4 Dual

6. Beste acculader voor scooters: Absaar Pro 1.0 6/12 Volt 0-120 Ah

Zoek je naar een acculader voor een scooter, maar mag die gerust ook andere voertuigen te hulp kunnen staan? Dan is de Absaar Pro 1.0 wat je zoekt. Dit apparaatje is ideaal voor scooters, motoren, kleine auto’s en ook grasmaaiers.

Je kan het toestel gebruiken voor batterijen van 5 tot 50 Ah, zo lang ze niet tot de Lithium klasse behoren. Onderhoudsladen kan voor apparaten tot 120 Ah.

De Absaar Pro heeft een beveiliging tegen overladen en is daardoor ideaal te gebruiken als druppellader. Verder wordt ook kortsluiting en omgekeerde polariteit vermeden.

Door het lage vermogen (1A) duurt het wel nogal lang voor een batterij volledig is opgeladen. Dit apparaatje is dan ook voornamelijk bedoeld als druppellader of voor toestellen als scooters.

Prijzen en beschikbaarheid: Acculaders.nl – Bol.com

Productspecificaties:

 • Geschikt voor: gel, AGM, standaard, natte accu’s, MF (onderhoudsvrije accu’s)
 • Volt: 6 of 12 V
 • Nominale spanning AC: 220–240VAC, 50–60Hz
 • Laadstroom: 1A maximum

Absaar Pro 1.0

7. Beste acculader voor campers: Einhell CE-BC 6 M – 12V

Een groot voertuig zoals een mobilhome of camper heeft een goede acculader nodig! Daarom wordt de Einhell CE-BC 6 M vaak aangeraden.

Je kan dit apparaat gebruiken bij 12 V loodzuur, GEL, AGM of onderhoudsvrije batterijen bij campers, auto’s, caravans, boten, motoren, scooters, grasmaaiers, …

Als je deze beste acculader voor campers ook wilt gebruiken tijdens koude dagen (vanaf 5°C), dan kun je het apparaat op winterstand zetten. Door een iets hoger voltage te gebruiken, blijft de batterij vol én beter onderhouden.

Met een stevig laadvermogen van 6A zorgt deze acculader trouwens voor een vrij snelle oplading.

Prijzen en beschikbaarheid: Acculaders.nl – Bol.com

Productspecificaties:

 • Geschikt voor: gel, AGM, standaard, natte accu’s, MF (onderhoudsvrije accu’s)
 • Volt: 12 V
 • Nominale spanning AC: 220–240VAC, 50–60Hz
 • Laadstroom: 6A maximum

Beste acculader voor campers Einhell CE-BC

8. Beste acculader voor caravan: CTEK MXS7.0 7A

De MXS 7.0 is de beste acculader voor caravans, mobilhomes en campers of (grote) auto’s aangezien deze voertuigen nogal grote batterijen hebben.

Je kan dit apparaat gebruiken voor 12 V accu’s van 14 tot 150 Ah en als je onderhoudend wilt laden, kan dat tot 225 Ah.
Met 7 A als laadstroom gebeurt dat trouwens vrij snel.

Dit sterke toestel kan ook proberen om kapotte accu’s of diep ontladen batterijen te herstellen. Ook bij koude dagen past deze acculader zich perfect aan door een aangepast vermogen.

De MXS 7.0 is perfect veilig door bescherming tegen omgekeerde polariteit, vonken en kortsluiting. Het apparaat is ook spatwater dicht en ook stof maakt geen kans.

Prijzen en beschikbaarheid: Acculaders.nl – Bol.com

Productspecificaties:

 • Geschikt voor: NAT, MF, Ca/Ca, AGM en GEL
 • Ladertype: 8 stappen, volautomatische laadcyclus
 • Volt: 12 V
 • Nominale spanning AC: 220–240VAC, 50–60Hz
 • Minimale accuspanning: 2.0V
 • Laadstroom: 7 A maximum

CTEK MXS 7.0

9. Beste acculader voor boot: CTEK MXS 10

De MXS 10 is het absolute paradepaardje van CTEK en is dan ook te gebruiken voor zwaardere batterijen of op werkplaatsen. Daardoor is dit ook de beste acculader voor een boot. En ook voor mobilhomes, caravans en grote auto’s levert dit toestel goed werk!

Net zoals de voorgaande modellen, heeft deze acculader een herconditioneringsfunctie, een winterfunctie, de mogelijkheid tot onderhoudsladen en meer. Wanneer deze druppellader wordt afgekoppeld, treedt de voedingsmodus in werking. Dit zorgt ervoor dat alle configuraties bewaard blijven.

Deze acculader is geschikt voor 12 V batterijen tussen 20 en 200 Ah, en voor onderhoudsladen tot wel 300 Ah.

Net als de voorgaande modellen ben je beschermd tegen vonken, omgekeerde polariteit en kortsluiting.

Prijzen en beschikbaarheid: Acculaders.nl – Bol.com

Productspecificaties:

 • Geschikt voor: NAT, MF, Ca/Ca, AGM en GEL
 • Ladertype: 8 stappen, volautomatische laadcyclus
 • Volt: 12 V
 • Nominale spanning AC: 220–240VAC, 50–60Hz
 • Minimale accuspanning: 2.0V
 • Laadstroom: 10 A maximum

Beste acculader boot CTEK MXS 10

10. Beste zonnepaneel druppellader: ProPlus 12 Volt 0,2 A

Ga je kamperen en heb je geen stroomvoorziening voor handen? Of wil je gewoon je steentje bijdragen aan een milieuvriendelijkere samenleving? Wat je reden ook is, de zonnepaneel druppellader van PropPlus doet behoorlijk goed werk!

Je kan dit paneel vooraan in de auto leggen zodat het altijd van nieuwe energie wordt voorzien. Vervolgens sluit je de klemmen aan op een batterij van 12 V en ten slotte steek je de sigarettenaansteker van deze acculader in. Klaar!

Door de lage laadstroom (0,2 A) zal het héél wat uren duren vooraleer je batterij is volgeladen, maar dat is natuurlijk ook niet echt de bedoeling van dit product. Het werkt voornamelijk als druppellader om je autobatterij niet lui te maken.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Productspecificaties:

 • Geschikt voor: NAT, MF, Ca/Ca, AGM en GEL
 • Ladertype: zonnepaneel
 • Volt: 12 V
 • Nominale spanning AC: 14,5 Volt / 343 mA
 • Minimale accuspanning: 2.0V
 • Laadstroom: 0,2 A maximum

zonnepaneel druppellader

Waarop letten bij kopen druppellader?

Voltage

Niet alle voertuigen hebben hetzelfde voltage, maar meestal zal je genoeg hebben aan een 12 V acculader.

Een 6 V druppellader is eigenlijk alleen nodig voor oudere auto’s (oldtimers) en een 24 V lader is alleen voor grote boten of vrachtwagens nodig.

Capaciteit batterij

De capaciteit van een batterij wordt uitgedrukt in ampère-uur met de afkorting ‘Ah’. De ideale waarde ligt meestal tussen 10 tot 200 Ah.

Let wel op dat een onderhoudslading (druppelladers) vaak hoger ligt.

Type batterij

Natuurlijk moet je acculader of druppellader ook geschikt zijn voor het type batterij van jouw voertuig of apparaat. Zoek daarom altijd uit of dat ook zo is, want anders zal dit problemen geven.
Dit zijn de meest voorkomende accu’s of batterijen waarvoor je een druppellader kunt gebruiken:

Loodaccu, AGM, natte accu, droge accu, GEL, startaccu, stationaire accu, (vol)tractie batterij.

beste acculader

Wat is een druppellader eigenlijk?

Een druppellader (ook wel onderhoudslader genoemd) wordt aangesloten op je autobatterij en geeft in kleine mate ‘druppelend’ energie af zodat de accu opgeladen blijft en vooral niet ‘lui’ wordt. Wanneer de batterij bijna vol is, dan schakelt deze slimme lader over in een onderhoudsstand. Dit voorkomt dat de batterij helemaal leeg loopt of zelfs stuk gaat door weinig gebruik. Dit is dus vooral een handig gadget om je motor, boot, caravan of old-timer aan de praat te houden aangezien deze voertuigen normaal gezien lange periodes van inactiviteit kennen.

Omdat de levensduur van je autobatterij aanzienlijk wordt verlengd met behulp van een druppellader, spaar je op termijn zware kosten uit én draag je je steentje bij aan een beter milieu.

Is er een verschil tussen een druppellader en acculader?

Een druppellader laadt de batterij op een intelligente manier op, omdat dit stapsgewijs gebeurt. Eens de batterij vol zit, schakelt de druppellader over op een onderhoudsstand, waardoor de levensduur van de batterij wordt verlengd. Hierdoor is het geen probleem als de druppellader iets langer aan de batterij blijft hangen.

Een acculader laadt gewoon in één keer door zonder in een onderhoudsstand over te schakelen. Daardoor mag je een acculader niet langer dan noodzakelijk aan de autobatterij laten hangen. Dit kan namelijk de levensduur ervan verminderen. Verwissel dit apparaatje niet met een jumpstarter, accu booster of startbooster, want deze toestellen zijn eigenlijk bedoeld voor normale auto’s hun batterij terug aan de praat te krijgen wanneer die leeg is. Dat gebeurt dan met een eenmalige boost die aan de lege accu wordt gegeven.

Meestal worden deze termen door elkaar gebruikt, omdat een druppellader eigenlijk gewoon een acculader is maar dan met meer opties (onderhoudsstand). Alle druppelladers zijn dus acculaders, maar niet omgekeerd.

beste druppellader

Hoe lang duurt het om een batterij volledig op te laden met een druppellader of acculader?

Dit kan je erg eenvoudig zelf uitrekenen door de capaciteit van de batterij (uitgedrukt in Ah) te delen door de maximale laadstroom (A). Een batterij van 24Ah met een maximale laadstroom van 2A wordt dus in +/- 12 uur volledig opgeladen, want 24/2 = 12.

Hoe lang mag een druppellader aan de batterij hangen?

Het is niet de bedoeling dat een druppellader de hele tijd blijft doorladen. Anders gaat je batterij namelijk nog sneller kapot dan wanneer je geen accu lader gebruikt!

Nadat je het voertuig met een volledig gevulde batterij hebt weggezet, moet je drie maanden niks doen. Pas na deze periode moet je de druppellader aansluiten om de batterij opnieuw volledig op te laden. Daarna laat je de batterij weer rustig leeglopen tot aan het begin van het seizoen wanneer je het voertuig wilt gebruiken. Op dat moment sluit je de druppellader opnieuw aan en daarna kun veilig en op een correcte manier gebruik maken van je voertuig.

Als je de mobilhome of camper voor enkele weken laat stilstaan (camping bvb.), dan mag je de druppellader gerust opnieuw aansluiten voor enkele weken, op voorwaarde dat je de batterij ook gebruikt.

Volgorde acculader aansluiten

 1. Sluit de autobatterij aan op de acculader. De rode klem moet op de pluspool komen en de zwarte klem plaats je op de minpool.
 2. Nu pas mag je de stekker in het stopcontact steken.
 3. Pas eventueel de laadmodus en instellingen aan.
 4. Afhankelijk van het type lader, blijft het apparaat nu laden tot de batterij vol is (acculader) of tot de accu bijna vol is (druppellader). Bij dit laatste zal de druppellader automatisch overgaan in de onderhoudsmodus.

Handige sites om je reis te plannen

Ben je een reisje aan het plannen? Dit zijn websites die ik zelf gebruik en sterk aanraad voor een zorgeloze vakantie:

✈️ Vluchten:
De beste deals vind ik altijd op Skyscanner doordat je eenvoudig op de goedkoopste maand kan filteren.

🛏️ Overnachtingen:
Het grootste aanbod hotels vind je op Booking.com. Door hun Genius korting kun je hoge kortingen krijgen!

🚗 Huurauto's:
Bij Sunny Cars of Tui Cars trek je op pad met een volledig verzekerde wagen met fantastische Nederlandse customer service. De goedkoopste autohuur vind ik altijd bij Discover Cars of Easy Terra.

👌 Reisverzekering:
Voor een kortlopende reisverzekering is Safety Wing de meest volledige én goedkoopste optie.

🅿️ Parking aan de luchthaven:
Wil je je wagen goedkoop maar veilig achterlaten bij de luchthaven? Vergelijk prijzen via Parkos en ParkCare.

🎫 Tours en excursies:
De excursies, tickets en rondleidingen van GetYourGuide zijn altijd van hoge kwaliteit, er is een groot aanbod en je mag altijd gratis annuleren tot 24 uur op voorhand.

Wil je graag meer tips om je reis zelf te plannen? Bekijk dan ook de pagina 'Hoe plan ik mijn reizen?'. Op deze pagina vertel ik iets uitgebreider over de websites en organisaties waar ik graag mee samenwerk om zo de beste deals te vinden.


4.6/5 - (11 stemmen)
Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!

Gerelateerde artikelen

 
In dit artikel staan enkele affiliate links. Wanneer jij iets boekt bij deze reisorganisaties krijg ik een kleine commissie op de boeking. Jij betaalt daarvoor niets extra. Je kan het dus zien als een manier om deze blog te steunen als je er iets aan hebt gehad. Ik gebruik deze reisorganisaties zelf ook, en ik zal alleen reismaatschappijen aanraden waar ik zelf heel tevreden over ben.
 

Volg je mij al op Social Media?


Hoi, ik ben Sam Van den Haute. Gedurende de laatste 5 jaar reis ik bijna permanent de wereld rond. Het avontuur opzoeken en mooie plekjes bezoeken zijn immers mijn passie. Laat mij ook jou inspireren met geweldige verhalen, prachtige foto's en handige tips van mijn avonturen op reis. Op mijn facebookpagina en instagram account krijg je de laatste updates en mooie foto's om jou te inspireren voor je volgende reis.
Mijn tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op o.a. NPO 3FM, Radio 2 (België), Steps Magazine, Vakantiesalon Antwerpen en heel wat meer platformen.
Sluit je aan bij duizenden anderen om de laatste updates te ontvangen!

Like Checkoutsam op Facebook
 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>