Parkeren bij Schiphol: vergelijken van ALLE mogelijkheden + prijzen + park sleep fly hotels

Geschreven door Sam Van den Haute alias CheckOutSam - Laatst bijgewerkt op 21 maart, 2023

Schiphol is één van de grootste vliegvelden van Europa. Parkeren bij Schiphol en ook nog op tijd je vlucht halen is dan ook heel belangrijk bij deze drukke luchthaven. Je wilt natuurlijk je auto vlot parkeren, niet te lang sjouwen met je bagage en snel bij de vertrekhal zijn. Er zijn heel veel verschillende parkings bij Schiphol met elk hun eigen voor- en nadelen, prijzen (vanaf €52 per week!) en extra opties. Om het je een beetje gemakkelijk te maken, vergelijken we hier de verschillende mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol.

Sam Van den Haute CheckoutSam

Hoi, ik ben Sam, de blogger achter CheckOutSam!


Sam Van den Haute is al tien jaar voltijds wereldreiziger en deed zodoende al heel wat travel en lifestyle inspiratie en expertise op in alle continenten.
Zijn nog niet al je vragen beantwoord na het lezen van deze blog? Of heb je zelf een leuke toevoeging of tip? Laat het weten onderaan in de comments of stuur een mailtje naar [email protected] en ik help je waar ik kan graag verder!

instagram checkoutsam facebook checkoutsam


4.8/5 - (18 stemmen)

EazzyPark Rijnlanderweg

Deze voordelige parking heeft een goed beveiligde buiten parkeerplaats. De shuttlebus is inbegrepen in de prijs en brengt je na het parkeren in 10 minuten naar de terminal toe. De autosleutel hoeft niet ingeleverd te worden, voor nog meer zekerheid. Het parkeerterrein is voorzien van een wachtruimte, verlichting en camerabewaking. Je hoeft je dus geen zorgen te maken tijdens je vakantie!

Airport Indoor Parking

Standaard overdekt parkeren mét een hele goede shuttleservice kan bij deze parkeeraanbieder. Er geldt wel een maximale hoogte van 2,85 meter, omdat de garage overdekt is. Bij binnenrijden wordt de auto door een videostraat gehaald en van alle kanten gefotografeerd. Zo weet je zeker dat je de auto weer terugkrijgt zoals je deze hebt achter gelaten.

Elektrische auto’s kunnen hier opgeladen worden en na het parkeren wordt de autosleutel in een goed beveiligde kluis gestopt. Terwijl je wacht op de shuttlebus kun je plaatsnemen in de comfortabele wachtruimte en genieten van een kopje koffie. De rit in de shuttlebus zelf duurt ongeveer 11 minuten.

parkeren schiphol

Shuttleparkeren Schiphol

Deze parking bij Schiphol ligt op ongeveer zeven minuten van de vertrekhal. Bij aankomst parkeer je je auto op het terrein dat vijfhonderd parkeerplaatsen telt, vervolgens brengt de shuttle je naar het vliegveld. Als je met meer dan vier personen bent, betaal je voor ieder extra persoon vijf euro voor de shuttle. Bij deze aanbieder mag je je autosleutels gewoon meenemen op reis. Reserveren is verplicht.

 • Adres: Rijnlanderweg 1050, 2132 MP, Hoofddorp Nederland
 • Prijs per week: vanaf €57,50
 • Online boeken en prijzen: Parkos

 

EazzyPark Kruisweg Off-site

Deze shuttleservice is onderdeel van de andere EazzyPark Kruisweg, alleen wordt de auto nog verreden naar een andere locatie. Hierdoor wordt er ongeveer 25 kilometer met de auto gereden, naar een parkeerterrein in Uithoorn.

De rit in de shuttlebus duurt toch maar 5 minuten en is 24 uur per dag beschikbaar. Het parkeerterrein is uitermate goed beveiligd, met zowel camerabewaking als een beveiliger die rondloopt.

valet parkeren op schiphol

Perfect Parking Schiphol

Voordelig valet parkeren bij Schiphol bij een uitstekend beoordeelde aanbieder? Dat kan 24 uur per dag bij deze parkeeraanbieder. De parkeerservice is 24 uur per dag beschikbaar, waarbij een reservering verplicht is. Het afgesloten parkeerterrein is voorzien van camerabewaking en verlichting. Er zijn ook extra services beschikbaar, zoals het laten reinigen van de auto.


Happy Valet Parking

Bij de afgifte van je auto aan de chauffeur van deze parking wordt de auto goed gecontroleerd. Parkeren via deze valet is 24 uur per dag mogelijk, mits je vooraf een reservering hebt gemaakt. Het parkeerterrein is goed beveiligd en voorzien van verlichting. De chauffeur helpt met de bagage, om alvast in het vakantie gevoel te komen.

vergelijken parkeren schiphol

The Valet Company

Gaat je voorkeur uit naar overdekt parkeren? Bij deze aanbieder wordt de auto door een valet chauffeur opgehaald en in een overdekte parkeergarage geplaatst. Wanneer je een elektrische auto hebt kan deze op aanvraag ook opgeladen worden tijdens je reis. Zo kun je bij terugkomst direct door zonder eerst nog onderweg te moeten laden.


Valet Parking Schiphol

De auto wordt afgeleverd tussen vertrekhal 2 en 3 als je kiest voor deze aanbieder. De valet chauffeur neemt de auto over en parkeert deze op de buiten parkeerplaats of overdekt. Hier kan zowel overdag als ’s nachts gebruik van gemaakt worden. Er zijn elektrische laadpalen beschikbaar waar op aanvraag gebruik van gemaakt kan worden.

vergelijking parkeren schiphol

Flight Parking Schiphol

Parkeren met valetservice kan ook bij deze aanbieder. Als je een elektrische auto rijdt kun je deze hier laten opladen tijdens je reis, alsmede ook het laten voltanken van de auto. De auto wordt bij overname gecontroleerd door de chauffeur en wordt vervolgens geparkeerd op een beveiligd terrein.


EazzyPark Kruisweg

Op slechts 5 minuten afstand van de luchthaven parkeer je bij deze aanbieder. Het parkeerterrein is voorzien van goede beveiliging en is verhard en verlicht. Parkeren kan hier 24 uur per dag, waarbij de shuttlebus je in enkele minuten naar de vertrekhal brengt. De chauffeur helpt met de bagage en er is een wachtruimte toilet aanwezig indien je even moet wachten op de shuttlebus.

vergelijking parking schiphol

Valet Schiphol

Parkeren bij Schiphol kan bij deze aanbieder als je kiest voor valet parking. Je rijdt met je auto naar het vliegveld en hier wordt deze gecontroleerd. Terwijl jij incheckt brengt een chauffeur van de aanbieder de auto naar hun parkeerterrein. Bij terugkomst staat de auto (na een telefoontje na landing) weer op je te wachten. Deze aanbieder is 24 uur per dag geopend en houdt altijd rekening met de vluchttijden. Je kunt kiezen voor zowel overdekte als onoverdekte parkeerplaatsen. Tegen een meerprijs kun je je auto laten schoonmaken tijdens je reis.


Valet Schiphol (2)

Gemakkelijk valet parkeren kan, zoals de naam al zegt, bij Valet Schiphol. De auto wordt bij overhandiging gecontroleerd door de chauffeur en eventuele schade wordt genoteerd. Het parkeerterrein is omheind, afgesloten en voorzien van camerabewaking. Dankzij deze maatregelen weet je zeker dat hier veilig geparkeerd kan worden. Tegen meerprijs is het tevens mogelijk om de auto te laten wassen tijdens je reis, zodat deze weer schoon is bij terugkomst.

vergelijken parkeren bij Schiphol

Q-Park Spaarne Gasthuis

Een bekende naam als het gaat om parkeergarages in Nederland is Q-Park. Nabij Schiphol hebben zij dan ook een vestiging waarbij je een busticket ontvangt voor 5 personen om met de stadsbus van en naar Schiphol te reizen. De parkeergarage is overdekt, tenzij je parkeert op het dak, en je hoeft je autosleutels niet in te leveren. Daarnaast zijn er ook nog elektrische laadpalen beschikbaar. Inrijden gaat super eenvoudig op kentekenherkenning en de bus rijdt zowel overdag als ’s nachts.


GreenParking Schiphol

Op ongeveer twintig minuutjes van de luchthaven, ligt GreenParking Schiphol. Deze parking ligt buiten en wordt 24/7 bewaakt door zowel veiligheidsagenten als camera’s. Doordat deze parking bij Schiphol op amper 5 minuten van de snelweg ligt, is ze voor iedereen heel erg vlot te bereiken. Met een grote en comfortabele tourbus word je naar de luchthaven gebracht, zodat je ruim op tijd kan vertrekken. De prijzen hier zijn erg voordelig voor de service die je ter plekke krijgt.

 • Adres: Middenweg 7, 1432 DE, Aalsmeer Nederland
 • Prijs per week: vanaf €47
 • Online boeken en prijzen: Parkos

lang parkeren schiphol

Central Parking Schiphol

Deze aanbieder geldt als een van de grootste betreft parkeren bij Schiphol als het gaat om valet parking. Als je kiest voor valet parkeren heb je niet de rompslomp van wachten op de shuttle en sjouwen met je bagage. Dit bedrijf is al acht jaar actief op Schiphol, waarvan vijf jaar met valet parkeren. Central Parking biedt echter ook een shuttleservice aan voor een voordeliger tarief. Je kunt er ook vanuit gaan dat dit een gerenommeerde en kwalitatief goede aanbieder is met intern opgeleide chauffeurs. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor opties als: je auto laten wassen, elektrische auto’s opladen of overdekt parkeren.


Quick Parking Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol kan ook via Quick Parking. Deze aanbieder heeft meerdere parkeerterreinen op ongeveer tien minuten afstand van de luchthaven. Als je de auto geparkeerd hebt, brengt de shuttlebus je naar de vertrekhal. De shuttles rijden continue, dus je hebt geen wachttijden. Het parkeerterrein is geopend op de tijden dat het vliegveld ook geopend is en daarnaast 24 uur bereikbaar. Deze aanbieder hanteert scherpe prijzen. Daarnaast is valet parkeren bij Schiphol een extra optie.

parking Amsterdam airport

Business Valet Schiphol

Speciaal voor de zakenreizigers is deze valetservice ontwikkeld. Een nette chauffeur neemt de auto over op de luchthaven en parkeert deze op een verharde en goed beveiligde parkeerplaats. De zakenauto staat dus zeker veilig geparkeerd. De parkeerservice is 24 uur per dag beschikbaar, waarbij de chauffeur ook helpt met het pakken van de bagage uit de auto.


 

Drive Up Services

Wanneer je lang wilt parkeren bij Schiphol en vergelijken, dan kun je ook voor deze aanbieder kiezen. Dit is één van de goedkoopste parkeerplaatsen (vanaf €33,99 per week). De parking ligt op ongeveer zeven minuten van het vliegveld. Een shuttlebus brengt je gratis heen en haalt je ook weer op. Verder heeft deze aanbieder weinig extra opties (ook geen elektrisch oplaadpunt), maar daar is de prijs ook naar. Het parkeerterrein wordt bewaakt door camera’s en is 24 uur per dag geopend. Reserveren is verplicht.

 • Adres: Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ Rozenburg Nederland
 • Prijs per week: vanaf 33,99 (!)
 • Online boeken en prijzen: Park Care

schiphol parkeren

The Valet Guys

Zoals de naam al aangeeft, kan je bij deze aanbieder alleen valet parkeren. Je rijdt je auto naar de vertrekhallen en een medewerker van dit familiebedrijf brengt de auto naar hun parkeerterrein. De parking van The Valet Guys wordt 24 uur bewaakt door zowel personeel als camera’s. Bij aankomst inspecteert men je auto en wordt de staat waarin het verkeert vastgelegd. Mochten er bij terugkomst eventuele beschadigingen zijn, dan is dit direct duidelijk. Tegen een meerprijs kun je je auto laten wassen, terwijl je op reis bent. De parking is 24 uur per dag bereikbaar en je dient vooraf te reserveren.


Parking Point

Wanneer je parkeerplaatsen wil vergelijken voor lang parkeren bij Schiphol is deze aanbieder een goede uitkomst. Je kunt bij deze aanbieder zowel kiezen voor de shuttleservice als voor valet parking. In het laatste geval rijd je je auto naar de terminal, waar een medewerker van Parking Point deze parkeert op hun parking. Naast de opties dat je auto gewassen kan worden en dat er een elektrisch oplaadpunt is, biedt deze aanbieder ook een boodschappenservice aan. Deze parking ligt op tien minuten van Schiphol, is 24 uur per dag geopend en vooraf reserveren is verplicht.

parking schiphol vergelijken

Xclusive Parking

Parkeren bij Schiphol kan bij deze aanbieder zowel overdekt als onoverdekt. Daarbij kan je bij Xclusive Parking zowel valet parkeren als gebruik maken van de shuttleservice. Het bedrijf is 24 uur per dag en zeven dagen per week open, dus je kunt altijd van hun service gebruik maken. De parking ligt op vijf minuten afstand van Schiphol. Je hoeft je sleutels niet af te geven, mits je gebruik maakt van de shuttleservice. Reserveren is verplicht. Tegen een meerprijs kun je je auto laten reinigen tijdens je afwezigheid.


The Star Parking Schiphol

Deze parking bij Schiphol biedt uitsluitend valet parkeren aan. Je rijdt dus met je auto naar de luchthaven, waar een medewerker van de aanbieder de auto van je overneemt. Bij terugkomst kun je dertig minuten voor je arriveert de aanbieder bellen en ze staan weer met je auto klaar bij de aankomsthal. Tegen een meerprijs kun je de auto laten wassen of helemaal laten reinigen. Deze parking is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Je moet wel vooraf reserveren.

 • Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol Nederland
 • Prijs per week: vanaf €85,-
 • Online boeken en prijzen: ParkCare

parkeren schiphol luchthaven

On Time Parking

Parkeren bij Schiphol houdt bij deze aanbieder in dat je gebruik maakt van valet parking. Een professionele chauffeur brengt je auto van de vertrekhal naar het parkeerterrein, terwijl jij incheckt. Bij terugkomst staat, na een telefoontje, je auto weer voor je klaar. Deze aanbieder voert ook een voertuiginspectie uit, zodat je bij terugkomst niet voor nare verrassingen komt te staan, mocht er wel een beschadiging is. Het parkeerterrein van On Time wordt bewaakt door surveillanten en camera’s. Verder is het omheind en voorzien van een slagboom.

 • Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol Nederland
 • Prijs per week: vanaf €90,-
 • Online boeken en prijzen: ParkCare

iParking

Bij deze aanbieder kun je je auto parkeren bij Schiphol en vervolgens zelf op het vliegtuig stappen. Een chauffeur van iParking brengt de auto naar hun parking en bij terugkomst staat je auto weer voor je klaar. Als je een schone auto wilt bij terugkomst dan kun je deze laten wassen door de aanbieder. Het is eveneens mogelijk om bij dit bedrijf elektrische auto’s op te laden. Een parkeerplaats bij Schiphol bij iParking reserveren gaat eenvoudig via de site, maar is wel verplicht. Deze parking is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend.

parking schiphol

Shuttleparkeren

Bij Shuttleparkeren word je opgewacht aan het parkeerterein, waarna de bagage voor jou wordt uitgeladen en alle nodige formaliteiten in orde worden gebracht. Eens alles in orde is, wordt je vlot met een shuttlebusje naar Amsterdam Airport gebracht. Deze overdekte parkeerplaats nabij Schiphol wordt 24 uur per dag, 7 op 7 bewaakt. Een reservatie kan je online maken en gratis wijzigingen of annulaties zijn mogelijk tot 24u op voorhand. Indien je dat wenst, kan je ook extra betalen om je auto te wassen.

 • Adres: Aalsmeerderweg 191, 1432 CL Aalsmeer
 • Prijs per week: vanaf €55
 • Online boeken en prijzen: Website

P3 Schiphol Airport

Gaat je voorkeur uit naar een officiële parkeerlocatie van Schiphol? Ook Holiday parkeerplaats P3 is te boeken! Je kunt kiezen uit het grote parkeerterrein buiten of de parkeergarage. De halte van de shuttlebus ligt bij de parkeergarage en als je overdekt parkeert kun je ook je elektrische auto opladen bij één van de laadpalen.

De shuttlebus brengt je in 5 minuten naar de luchthaven toe. Deze rijdt iedere 10 minuten, maar door drukte kan het zo zijn dat je even moet wachten. Er is videotoezicht en de autosleutel hoeft niet ingeleverd te worden.

goedkoop parkeren schiphol amsterdam

Kort parkeren

Het is uiteraard ook mogelijk om kort te parkeren bij Schiphol. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld mensen uit wilt zwaaien, op komt halen of gewoon een bezoekje wilt brengen aan de luchthaven. Deze parkeerplaats heet P1 en ligt op loopafstand van zowel de vertrek- als aankomsthallen. De maximale tijd om hier te mogen parkeren is 48 uur. Laat je je auto langer staan dan kost je dit honderd euro per dag extra (niet echt aan te bevelen, dus). De meeste parkeerplaatsen op P1 zijn overdekt en de maximale doorrijhoogte is twee meter. Het in- en uitrijden gaat op basis van je kenteken en je kunt met creditcard betalen. Je hoeft niet van te voren te reserveren.

 • Adres: Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer Nederland (of volg de borden Schiphol Parkeren P1)
 • Prijzen: Per tien minuten €1,-. Het maximale dagtarief is €37,50
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeerplaats schiphol vergelijken

5x Park Sleep Fly Schiphol

Het kan een hele aantrekkelijke optie zijn om te kiezen voor een zogenaamd park sleep fly-arrangement. In dit geval boek je een parking en een hotel bij Schiphol samen. Vooral als je lang moet rijden naar Schiphol en een vroege vlucht hebt, kan dit heel handig zijn. Je hoeft dan namelijk geen lange nachtelijke autorit te maken, maar je slaapt lekker in je hotelbed. Daarbij word je ook nog eens van het hotel naar het vliegveld gebracht en weer opgehaald. Er zijn diverse park sleep fly-arrangementen bij Schiphol te boeken. Hieronder vind je enkele goede en goedkope opties.

Sleep Park Fly Schiphol – Hotel Chariot Aalsmeer

Dit internationaal viersterrenhotel met parking ligt op tien minuten van Schiphol. Je auto staat gedurende je afwezigheid veilig geparkeerd bij het hotel en je wordt met de shuttle naar de vertrekhal gebracht. Bij dit arrangement is een overnachting voor twee personen in een standaardkamer inbegrepen. Het is mogelijk om met meerdere personen te overnachten in dezelfde kamer tegen een meerprijs. Ook kun je tegen een meerprijs (€16,- per persoon) ontbijten. Als extra optie kun je er ook voor kiezen om je auto te laten wassen, eventuele schade te laten repareren of een Apk-keuring uit te laten voeren.

Hotel Ibis Schiphol Amsterdam Airport

Dit hotel ligt aan de A4 en aan de A9 en is daardoor gemakkelijk te bereiken. Je auto parkeer je bij het hotel en je wordt met een shuttlebus naar het vliegveld gehaald. De shuttle rijdt van 4.30 uur tot 1.30 uur op vaste tijden. Uiteraard zit er ook een overnachting bij het arrangement. Het park sleep fly-arrangement bij Schiphol van deze aanbieder geldt voor maximaal 21 dagen. Als je lid wordt van Le Club Accorhotels (gratis), krijg je tien procent korting op de prijs van het arrangement.

Park Sleep Fly Schiphol hotel Ibis schiphol amsterdam airport

© Ibis Schiphol Amsterdam Airport

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

Parkeren bij Schiphol, vervolgens overnachten en de volgende morgen vliegen, kan ook bij deze aanbieder. Dit hotel ligt op slechts vijf kilometer van de luchthaven en heeft een gratis shuttleservice. Je parkeert je auto in een parkeergarage, waarbij je kunt kiezen voor vier, acht of vijftien dagen parkeren. Je overnacht in een stijlvolle designkamer de shuttle brengt je in vijf minuten naar de vertrekhal. Bij dit park sleep fly-arrangement is gratis gebruik van de fitnessruimte inbegrepen.

Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

Dit viersterrenhotel ligt op vijf kilometer van de luchthaven. Parkeren bij Schiphol kan gemakkelijk bij dit hotel dat 150 kamers telt. De shuttlebus brengt je in vijf minuten naar de luchthaven. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur rijdt deze op vaste tijden, buiten deze tijden kun je de shuttle reserveren tegen een meerprijs. De hotelkamers beschikken over koffie- en theefaciliteiten en je hebt gratis wifi.

park inn by radisson amsterdam airport schiphol sleep park fly

© Park Inn by Radisson Amsterdam Airport

Van der Valk Hotel A4 Schiphol

Park sleep fly bij Schiphol is zeker mogelijk bij deze aanbieder. Dit hotel met parking ligt op ongeveer tien minuten van Schiphol direct aan de A4. Er is een gratis shuttledienst die rijdt op vaste tijden van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Buiten deze tijden betaal je een meerprijs. De maximale parkeerduur is maar liefst 31 dagen. Het arrangement is inclusief een overnachting in een standaardkamer voor twee personen. Ben je met meerdere personen dan kun je daar een drie- of vierpersoonskamer voor boeken. Bij dit park sleep fly-arrangement kun je gratis gebruik maken van de wifi, het zwembad en de wellnessfaciliteiten. Ontbijt is niet inbegrepen, maar dit kun je bijboeken voor €14,50 per persoon.

Van Der Valk Hotel A4 Schiphol

© Van Der Valk Hotel A4 Schiphol

Met deze handige lijst heb je hopelijk een goedkope parking bij Schiphol gevonden! Wil je nog meer besparen? Lees dan zeker ook de artikels over goedkope vliegtickets, goedkope hotels en goedkoop een auto huren in het buitenland.

 

Over de auteur


Sam Van den Haute reist al meer dan tien jaar lang de wereld rond. In deze reisgids / blog geeft hij waardevolle tips uit eigen ervaring om jou perfect voor te bereiden en inspireren op een prachtige reis. Dit doet hij vooral op eigen houtje, maar ook tientallen reisorganisaties, toeristische diensten en andere reisprofessionals vertrouw(d)en hem als een ware ‘travel guru’. Sam kan namelijk uit tien jaar ervaring putten als voltijds wereldreiziger, waarbij hij ondertussen alle continenten uitvoerig bezocht.

Sams tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op talrijke kanalen, waaronder Radio 2, NPO 3FM (Nederland), Metro, De Standaard (bijlage Media Planet), Steps, Goodbye reismagazine en heel wat andere platformen.

Omdat Sam tijdens Covid-19 zijn expertise over reizen natuurlijk niet meer kon delen, legde hij zich ook toe op product reviews en lijstjes met cadeau ideeën. Net zoals hij gedetailleerd op onderzoek gaat tijdens het reizen, voert hij sinds 2019 uitvoerig onderzoek uit om tot een waardevolle en eerlijke review of een lijstje vol originele geschenken te komen. Check Out Sam is intussen dan ook uitgegroeid tot een heus beoordelingsplatform dat gewaardeerd wordt door websites en magazines zoals Gezond.be of Computable.
 

Handige sites om je reis te plannen

Ben je een reisje aan het plannen? Dit zijn websites die ik zelf gebruik en sterk aanraad voor een zorgeloze vakantie:

✈️ Vluchten:
De beste deals vind ik altijd op Skyscanner doordat je eenvoudig op de goedkoopste maand kan filteren.

🛏️ Overnachtingen:
Het grootste aanbod hotels vind je op Booking.com. Door hun Genius korting kun je hoge kortingen krijgen!

🚗 Huurauto's:
Bij Sunny Cars of Tui Cars trek je op pad met een volledig verzekerde wagen met fantastische Nederlandse customer service. De goedkoopste autohuur vind ik altijd bij Discover Cars of Easy Terra.

👌 Reisverzekering:
Voor een kortlopende reisverzekering is Safety Wing de meest volledige én goedkoopste optie.

🅿️ Parking aan de luchthaven:
Wil je je wagen goedkoop maar veilig achterlaten bij de luchthaven? Vergelijk prijzen via Parkos en ParkCare.

🎫 Tours en excursies:
De excursies, tickets en rondleidingen van GetYourGuide zijn altijd van hoge kwaliteit, er is een groot aanbod en je mag altijd gratis annuleren tot 24 uur op voorhand.

Wil je graag meer tips om je reis zelf te plannen? Bekijk dan ook de pagina 'Hoe plan ik mijn reizen?'. Op deze pagina vertel ik iets uitgebreider over de websites en organisaties waar ik graag mee samenwerk om zo de beste deals te vinden.


4.8/5 - (18 stemmen)
Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!

Gerelateerde artikelen

 
In dit artikel staan enkele affiliate links. Wanneer jij iets boekt bij deze reisorganisaties krijg ik een kleine commissie op de boeking. Jij betaalt daarvoor niets extra. Je kan het dus zien als een manier om deze blog te steunen als je er iets aan hebt gehad. Ik gebruik deze reisorganisaties zelf ook, en ik zal alleen reismaatschappijen aanraden waar ik zelf heel tevreden over ben.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Check Out Sam