Parking Düsseldorf Airport: alle parkeermogelijkheden + prijzen + park sleep fly

Als je vanaf Düsseldorf vliegt, is het van belang om je auto dichtbij de luchthaven te parkeren aangezien het openbaar vervoer naar hier erg beperkt is. Gelukkig zijn er zijn voldoende parkings te vinden rondom Düsseldorf airport. Je kunt kiezen uit grote en kleine aanbieders die allen verschillende manieren van lang parkeren hanteren. Ook de prijzen verschillen per aanbieder. Sommige parkeerbedrijven bieden extra opties aan zoals de auto wassen of zelfs onderhoud aan de auto laten uitvoeren.
Onderstaand vind je een volledige lijst van alle betrouwbare parkings rond Düsseldorf Airport inclusief prijs.

Let op: twee verschillende luchthavens

Let op! Vooraleer je je parkeerplaats boekt, is het belangrijk om te weten dat er twee luchthavens in de buurt van Düsseldorf zijn.
Enerzijds is er de internationale luchthaven van Düsseldorf (Düsseldorf International Airport), maar anderzijds is er ook vliegveld Weeze (vroeger heette die ook wel Flughafen Niederrhein).
De Internationale luchthaven van Düsseldorf ligt het dichtst bij het centrum van Düsseldorf.
Luchthaven Weeze ligt op een uurtje rijden van Düsseldorf, maar ook niet ver van Eindhoven en Maastricht en dus dichter bij de Belgische grens.

parkeren luchthaven dusseldorf

Parking bij Düsseldorf Airport

Park Airport

Parkeren bij Düsseldorf Airport is mogelijk bij deze bekende en ervaren aanbieder die op tien minuten van de luchthaven ligt. Je wordt met een shuttle naar het vliegveld gebracht en gehaald. Je kunt trouwens ook kiezen voor de valet service. In dit geval rijd je naar de terminal, waar een medewerker van Park Airport de auto, na een korte inspectie, van je overneemt. Het parkeerterrein biedt plaats aan vijfhonderd auto’s en is open van 04.00 uur tot 01.00 uur. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

 • Adres: Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €34,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Airport Parkservice Express

Parkeren bij luchthaven Düsseldorf kan bij deze aanbieder die een groot parkeerterrein (plaats voor 1200 auto’s) heeft. Het terrein ligt op slechts drie minuten van de luchthaven en je kunt gebruik maken van de gratis shuttleservice. Bij deze aanbieder kun je trouwens ook valet parkeren. Er zijn zowel parkeerplaatsen in de open lucht als overdekt. Het terrein is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Vooraf reserveren is verplicht.

 • Adres: Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €36,-
 • Online boeken en prijzen: Website

dusseldorf airport parking

Parkkönig

Deze aanbieder heeft een parkeerterrein op slechts vier minuten van de luchthaven. Parkeren bij luchthaven Düsseldorf bij deze aanbieder betekent dat je altijd overdekt parkeert (maximale doorrijhoogte 2,10 meter). De shuttle brengt je naar de luchthaven en je hoeft je autosleutels niet af te geven. Er kunnen driehonderd auto’s in de parkeergarage, maar deze aanbieder heeft ook nog een extra parkeergarage op vijf minuten van de luchthaven. Deze parking bij Düsseldorf airport is 24 uur per dag geopend en vooraf reserveren is noodzakelijk. Je kunt eveneens gebruik maken van de valet service van deze aanbieder (tegen een meerprijs).

 • Adres: Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €40,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Parken Flughafen DUS

Parkeren bij vliegveld Düsseldorf kan bij deze aanbieder, waarvan het parkeerterrein op een kwartier rijden van het vliegveld ligt. Het terrein is goed beveiligd en wordt streng bewaakt door camera’s. De parkeerplaatsen zijn niet overdekt en je dient je autosleutels in te leveren. De shuttlebus brengt je naar en haalt je van het vliegveld. Tegen een meerprijs is het mogelijk om extra opties te nemen, zoals de auto wassen, helemaal laten reinigen of sterren in het glas te laten repareren. Reserveren is bij deze aanbieder verplicht.

 • Adres: Leuchstraße 4-8, 41460 Neuss Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €35,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeren vliegveld dusseldorf

Cleverparks

Je kunt parkeren bij Düsseldorf Airport bij deze aanbieder op slechts zeven minuten van de luchthaven. Vanaf de parkeerplaats in Düsseldorf rijden de shuttlebussen non-stop heen en weer naar het vliegveld, zodat je nauwelijks wachttijd hebt. Daarbij is de parking 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend, zodat je hier altijd terecht kunt. Je moet wel je autosleutel afgeven als je de auto hier parkeert. Het is trouwens wel mogelijk om tegen betaling de sleutel bij je te houden. Eveneens kun je tegen een meerprijs je auto helemaal laten reinigen in de tijd dat je op reis bent. Je bent verplicht om een parkeerplek vooraf te reserveren en dat kan vanaf €36 per week.

 • Adres: Theodorstr. 290, 40472 Düsseldorf Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €36,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Park & Fly Düsseldorf

Deze parking bij Düsseldorf Airport ligt erg dicht bij de vertrekhal. Binnen twee minuten ben je vanaf de parkeerplaats op het vliegveld met de shuttlebus. Je kunt bij deze aanbieder kiezen uit twee opties: in de open lucht of overdekt parkeren. Voor overdekt parkeren betaal je wel een meerprijs. Daarnaast kun je nog voor extra opties kiezen, zoals de auto een wasbeurt laten geven of klein onderhoud aan de auto laten uitvoeren (eveneens tegen een meerprijs). Deze parking in de buurt van Düsseldorf Airport is 24 uur per dag geopend en de tarieven zijn altijd hetzelfde, het maakt niet uit of je overdag of ’s nachts parkeert. Vooraf reserveren is verplicht.

 • Adres: Parsevalstraße 21, 40468 Düsseldorf Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €36,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeren duseldorf international

Spot Park Düsseldorf

Deze parking bij luchthaven Düsseldorf ligt op slechts vijf minuten van de luchthaven. Als je hier parkeert, word je met de shuttledienst naar het vliegveld gehaald. Je kunt kiezen voor zowel onoverdekt als overdekt parkeren. Deze laatste vorm van parkeren is wel tegen een meerprijs. Eveneens dien je je autosleutel af te geven. Daarnaast kun je kiezen om je auto te laten wassen of helemaal te reinigen tijdens je afwezigheid. Zelf klein onderhoud aan de auto is mogelijk. Dit is uiteraard allemaal tegen een meerprijs. Reserveren is bij deze aanbieder verplicht en kan vanaf €36 per week.


Relaxpark

De aanbieder is een goede optie als het gaat om lang parkeren bij Düsseldorf. Het parkeerterrein ligt op slechts twee minuten van de luchthaven en je kunt gebruik maken van de gratis shuttledienst. Deze aanbieder adviseert om 2,5 uur voor je vlucht vertrekt aanwezig te zijn op het parkeerterrein dat overigens 24 uur per dag open is. Ook dien je je autosleutels af te geven, zodat de aanbieder de auto’s zo efficiënt mogelijk kan parkeren. In tegenstelling tot de meeste aanbieders werkt dit bedrijf met verschillende prijzen in het hoogseizoen (duurder) en in het laagseizoen (goedkoper). Daarbij kun je ook kiezen of je je auto overdekt geparkeerd wilt hebben (tegen een meerprijs) of in de buitenlucht. Als extra opties kun je je auto een volledige onderhoudsbeurt laten geven of met een volle tank klaar laten staan.

 • Adres: Kieshecker Weg 128 D, 40468 Düsseldorf Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €42,-
 • Online boeken en prijzen: Website

luchthaven dusseldorf parkeren

Flypa

Parkeren bij de luchthaven van Düsseldorf kan bij deze aanbieder 24 uur per dag. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je je auto nog kwijt kunt als je een late of hele vroege vlucht hebt. Deze parking ligt zeer dichtbij de airport van Düsseldorf, de shuttle (zonder nachttoeslag) brengt je in twee minuten bij de vertrekhal. Je dient wel je autosleutels in bewaring te geven bij de aanbieder. Tegen betaling is het mogelijk om je auto te laten schoonmaken als je op reis bent. Het terrein wordt dag en nacht bewaakt en je kunt kiezen voor een parkeerplaats in de open lucht of overdekt. Van tevoren reserveren is verplicht.

 • Adres: Tilde-Klose-Weg 4, Stadtbezirk 6, 40468 Düsseldorf Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €48,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Park Am Ring

Bij deze aanbieder kun je op zeven minuten parkeren van vliegveld Düsseldorf. De gratis shuttlebus zorgt voor vervoer van en naar de luchthaven. Je dient wel je autosleutels in te leveren, zodat de aanbieder het parkeerterrein efficiënt kan inrichten. Ook deze aanbieder maakt gebruik van verschillende prijzen in het hoog- en het laagseizoen. Je kunt kiezen of je je auto overdekt of onoverdekt wil parkeren (geen prijsverschil). Er is geen elektrisch oplaadpunt bij deze aanbieder. Tegen een meerprijs kun je je auto laten wassen. Vooraf reserveren is verplicht.

 • Adres: Theodorstraße 290, Stadtbezirk 6, 40472 Düsseldorf Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €53,-
 • Online boeken en prijzen: Website

dusseldorf parkeren vliegveld

Blitz Parkservice

Deze parking bij Düsseldorf International Airport biedt valet parkeren aan. Dit houdt in dat je met de auto naar de terminal rijdt en dat daar een chauffeur van de aanbieder de auto overneemt. Deze parkeert hem dan op het parkeerterrein van Blitz Parkservice, terwijl jij gaat inchecken. Bij terugkomst staat je auto weer keurig op je te wachten. Het parkeerterrein is omheind en bewaakt. Tegen een kleine vergoeding kun je de auto ondergronds laten parkeren. Je kunt je auto ook laten wassen (tegen een meerprijs). Er is geen elektrisch oplaadpunt en vooraf reserveren is verplicht.

 • Adres: Flughafenstraße 120, 40474 Düsseldorf Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €60,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Easyparking DUS Valet

Bij vliegveld Düsseldorf parkeren kan bij deze aanbieder door middel van valet parkeren. Als je bij de gate aankomt, neemt een medewerker van Easyparking de auto van je over. Eerst volgt er een voertuiginspectie en vervolgens parkeert hij je auto op hun eigen terrein. Dit terrein is bewaakt (door camera’s), omheind en bestaat uit zowel open terrein als een parkeergarage. Er is geen elektrisch oplaadpunt aanwezig. Als extra service kun je je auto laten reinigen (tegen betaling). Reserveren vooraf is verplicht en kan vanaf €62 per week.

 • Adres: Flughafenstraße 120, 40474 Düsseldorf Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €62,-
 • Online boeken en prijzen: Website

valet parking dusseldorf national

Parkexpert

Parkeren bij luchthaven Düsseldorf doe je bij deze aanbieder die op slecht zeven minuten van het vliegveld ligt. Met een comfortabele shuttlebus word je naar de luchthaven gebracht en gehaald. Deze rijdt non stop, zodat je geen extra wachttijden hebt. Als je bij deze aanbieder gaat boeken, houd er dan rekening mee dat er in het hoog- en in het laagseizoen verschillende prijzen worden gehanteerd. Ook moet je een toeslag betalen als je je auto overdekt wilt parkeren. Daarnaast biedt deze aanbieder nog extra opties aan, zoals de auto laten reinigen. Je dient je autosleutels af te geven en vooraf reserveren is verplicht.

 • Adres: Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
 • Prijs per week: vanaf €63,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Ich Parke Selber

Zoals de naam al aangeeft, kun je je auto zelf parkeren bij vliegveld Düsseldorf bij deze aanbieder. Je hebt hierbij de keuze tussen in de open lucht parkeren of overdekt (tegen een meerprijs). De parkeerterreinen zijn goed verlicht en worden beveiligd door camerabewaking. Een shuttlebus brengt je binnen acht minuten naar de vertrekhal. Mocht je niet met de shuttlebus willen of kunnen dan kun je ook gebruik maken van de valet service van deze aanbieder. Deze aanbieder beschikt niet over elektrische oplaadpunten en vooraf een reservering maken, is verplicht. Deze aanbieder hanteert scherpe prijzen. Een weekje parkeren kan hier al voor €32!!

parkeren dusseldorf airport

Global Airpark Düsseldorf

Op twaalf minuten van de vertrekhal kun je bij deze aanbieder parkeren bij luchthaven Düsseldorf. Een shuttlebus brengt je naar de vertrekhal en haalt je ook weer op. Je dient je autosleutels wel af te geven. Je kunt kiezen tussen onoverdekt en overdekt parkeren. Het terrein wordt dag en nacht bewaakt door camera’s. Tegen een meerprijs kun je je auto laten wassen of er onderhoud aan uit laten voeren. Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan reeds voor €37 per week.

 • Adres: Oberratherstr 8, 40472 Düsseldorf Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €37,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Parken24 Düsseldorf

Parkeren bij vliegveld Düsseldorf kan bij deze aanbieder die op slechts vijf minuten van de luchthaven ligt. Je wordt met een comfortabele shuttle naar de terminal gebracht en ook weer opgehaald. Het is ook mogelijk om van de valet service van deze aanbieder gebruik te maken. Het terrein wordt dag en nacht bewaakt en je kunt kiezen tussen in de open lucht of overdekt parkeren (de laatste optie is wel tegen een meerprijs). Je hoeft bij deze aanbieder je autosleutels niet af te geven. Deze parking bij Düsseldorf airport is 24 uur per dag en zeven dagen per week open en je moet vooraf reserveren. Ook kun je tegen een meerprijs gebruik maken van extra opties. Ook deze aanbieder heeft scherpe prijzen. Al voor €30 per week kan je je wagen hier in veilige handen achterlaten.

 • Adres: Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €30,- (!)
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeren dusseldorf airport

Airport Parking Düsseldorf

Parkeren bij vliegveld Düsseldorf bij deze aanbieder is zeer aantrekkelijk, omdat de parking slechts zeven kilometer van de luchthaven ligt. Je kunt kiezen uit parkeren in de open lucht, of in de parkeergarage. Bij aankomst neemt een medewerker de auto van je over, terwijl jij in de gratis shuttlebus stapt die je in vijf minuten naar het vliegveld brengt. De shuttle heeft geen wachttijden en er zijn kinderzitjes aanwezig. Je dient wel je autosleutels af te geven. De parking is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Reserveren is verplicht.

 • Adres: Kieshecker Weg 171, 40468 Düsseldorf, Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €48,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Airport Parking Düsseldorf: Parkeergarage

Parkeren bij Düsseldorf airport kan bij deze aanbieder in een parkeergarage. Je rijdt de auto zelf naar de parking van de aanbieder. Hier neemt een medewerker de auto van je over en parkeert deze in de parkeergarage. In de tussentijd kan je de shuttlebus nemen die je in enkele minuten naar het vliegveld brengt. De shuttlebus heeft nauwelijks wachttijden en rijdt non stop naar de terminal. Het voordeel van deze manier van parkeren is dat je auto geheel overdekt en dus droog staat. Bij terugkomst word je weer opgehaald door shuttle en naar de parkeergarage gebracht. Je hoeft geen betaling vooraf te doen, maar reserveren is wel verplicht.

 • Adres: Kieshecker Weg 171, 40468 Düsseldorf, Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €120,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Luchthaven Düsseldorf parkeren

Airport Valet Parking Düsseldorf

Je kunt bij deze aanbieder gebruik maken van valet parkeren bij luchthaven Düsseldorf. Dit houdt in dat je met de auto naar terminal B of C rijdt en dat een medewerker van de aanbieder de auto elders parkeert. Je kunt vervolgens rustig inchecken en bij terugkomst staat de auto weer voor je klaar bij de terminal. Het terrein waar de auto geparkeerd wordt, heeft zowel overdekte als onoverdekte plaatsen. Uiteraard dien je je autosleutels af te geven, maar deze worden goed bewaard in een kluis. Het is eventueel mogelijk om je auto te laten wassen tijdens je afwezigheid (tegen een meerprijs). Deze parking is 24 uur per dag geopend en reserveren is verplicht.

 • Adres: Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf, Duitsland
 • Prijs per week: vanaf € 72,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Airport Shuttle Parking Düsseldorf Airport Open-Air

Parkeren bij Düsseldorf Airport kan bij deze aanbieder die op ongeveer een kwartier rijden van de luchthaven ligt. Je wordt met een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven gebracht. Het terrein is omheind en bewaakt door middel van camera’s. Er is een toilet aanwezig en je kunt, indien nodig, gebruik maken van kinderzitjes. Je dient je autosleutels af te geven en het kan zijn dat de auto verplaatst wordt naar een andere locatie. Bij terugkomst staat je auto uiteraard wel weer op dezelfde locatie als waar je hem achter gelaten hebt. Deze aanbieder is 24 uur per dag geopend en reserveren is verplicht.

auto parkeren luchthaven Dusseldorf

Airport Shuttle Parking Düsseldorf Airport Open-Air

Parkeren bij Düsseldorf Airport kan bij deze aanbieder die op ongeveer een kwartier rijden van de luchthaven ligt. Je wordt met een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven gebracht. Het terrein is omheind en bewaakt door middel van camera’s. Er is een toilet aanwezig en je kunt, indien nodig, gebruik maken van kinderzitjes. Je dient je autosleutels af te geven en het kan zijn dat de auto verplaatst wordt naar een andere locatie. Bij terugkomst staat je auto uiteraard wel weer op dezelfde locatie als waar je hem achter gelaten hebt. Deze aanbieder is 24 uur per dag geopend en reserveren is verplicht.

 • Adres: onbekend (wordt duidelijk bij boeking)
 • Prijs per week: vanaf €44,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Airport Valet Parking Düsseldorf

Je kunt bij deze aanbieder gebruik maken van valet parkeren bij luchthaven Düsseldorf. Dit houdt in dat je met de auto naar terminal B of C rijdt en dat een medewerker van de aanbieder de auto elders parkeert. Je kunt vervolgens rustig inchecken en bij terugkomst staat de auto weer voor je klaar bij de terminal. Het terrein waar de auto geparkeerd wordt, heeft zowel overdekte als onoverdekte plaatsen. Uiteraard dien je je autosleutels af te geven, maar deze worden goed bewaard in een kluis. Het is eventueel mogelijk om je auto te laten wassen tijdens je afwezigheid (tegen een meerprijs). Deze parking is 24 uur per dag geopend en reserveren is verplicht.

 • Adres: Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf, Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €72,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parking luchthaven Düsseldorf

Kort parkeren luchthaven Düsseldorf

Als je mensen weg wilt brengen of op wilt halen bij luchthaven Düsseldorf heb je verschillende mogelijkheden.

 • De parkings P11 en P12 zijn het meest geschikt om mensen weg te brengen of op te halen. Je kunt hier korte tijd parkeren en deze parkeerplaatsen liggen op slechts een tot twee minuten lopen van de terminal. Het tarief is €1,80 per 12 minuten.
 • Iets verder van de terminal (twee tot vijf minuten) liggen de parkeergarages P7, P8 en P22. Als je langer op de luchthaven wilt verblijven, zijn dit ook goede opties. Het tarief voor deze parkeergarages ligt op €3,50 per dag met een maximum van €24,50 per dag.
 • Parkeergarage P1 ligt onder de terminal zelf, dus dichterbij parkeren kan eigenlijk niet. Hier betaal je vijf euro per uur met een maximum van 34 euro er dag. 

kort parkeren dusseldorf airport

Park Sleep Fly-arrangementen bij luchthaven Düsseldorf

Natuurlijk kan je ook het aangename aan het nuttige koppelen. Overnachten in een mooi hotel vlakbij de luchthaven én tegelijkertijd een parkeerplaats voor een week of langer boeken. Het kan bij deze park sleep fly arrangementen bij de internationale luchthaven van Düsseldorf:

Leonardo Hotel Düsseldorf Ratingen

Dit hotel ligt op tien minuten van de luchthaven Düsseldorf. De shuttlebus rijdt van het hotel naar de luchthaven tussen 4 uur ’s morgens en twaalf uur ’s nachts. Naast het park sleep fly-arrangement kun je ook het Earlybird ontbijt boeken. De grote kamers zijn schoon en netjes en het personeel is erg vriendelijk. Je kunt hier maximaal acht dagen parkeren.

 • Adres: Broichhofstr. 3, 40880 Ratingen, Duitsland
 • Prijs per arrangement: vanaf €91,-
 • Online boeken en prijzen: Booking.com
Leonardo hotel Düsseldorf park sleep fly luchthaven dusseldorf

© Leonardo Hotel Düsseldorf

Relexa Hotel Düsseldorf Ratingen

Als je bij dit hotel een park sleep fly-arrangement boekt, is dit inclusief een klein ontbijt. Je kunt een uitgebreid ontbijt bijboeken. De shuttlebus rijdt 24 uur per dag en zeven dagen in de week. De kamers zijn prima voor een nacht en er is gratis wifi.

 • Adres: Berliner Str. 95-97, 40880 Ratingen, Duitsland
 • Prijs per arrangement: vanaf €119,-
 • Online boeken en prijzen: Booking.com
Relexa Hotel Düsseldorf airport Ratingen

© Relexa Hotel Düsseldorf Ratingen

Hotel Holiday Inn Express Düsseldorf City Nord

Op vijftien minuten van Düsseldorf Airport ligt dit hotel in een rustige omgeving. De pendeldienst rijdt van 4 uur ’s morgens tot 0.00 uur naar en van het vliegveld. Bij dit park sleep fly-arrangement is een uitgebreid ontbijt inbegrepen. De kamers zijn schoon en netjes en het personeel is erg vriendelijk en servicegericht.

 • Adres: Mercedesstrasse 14, Düsseltal, 40470 Düsseldorf, Duitsland
 • Prijs per arrangement: vanaf €162,-
 • Online boeken en prijzen: Booking.com
hotel luchthaven dusseldorf holiday inn express dusseldorf city nord

© Holiday Inn Express Düsseldorf City Nord

Van der Valk Airporthotel Düsseldorf

Bij dit airporthotel in Dusseldorf kun je maximaal veertien dagen parkeren. Het park sleep fly-arrangement geldt voor een kamer per nacht. Je betaalt per persoon en het arrangement is exclusief ontbijt, wat uiteraard wel bij te boeken is. Het hotel ligt zeer gunstig ten opzichte van het vliegveld en is zeer geschikt als je een vroege of late vlucht hebt. De kamers zijn mooi, schoon en hebben heerlijke bedden.

Van Der Valk Airporthotel Düsseldorf

© Van Der Valk Airporthotel Düsseldorf

Parkeren Düsseldorf Weeze

Vergeet niet om goed na te kijken vanuit welke luchthaven je vertrekt. In de omgeving van Düsseldorf zijn er immers twee luchthavens. De parkeerplaatsen die ik hieronder opsom, hebben betrekking tot luchthaven Weeze.

Valetparking Weeze

Zoals de naam al zegt, kun je bij deze aanbieder gebruik maken van valet parking en je auto vlakbij vliegveld Weeze parkeren. Je rijdt je auto naar de terminal, waar een medewerker van het bedrijf je auto overneemt en parkeert op hun terrein. Deze aanbieder biedt ook een “shuttleservice” aan, maar dan zonder shuttlebus. In dit geval rijd je met je eigen auto naar het parkeerterrein van Valetparking Weeze, haalt daar een medewerker op en rijdt naar de gate. De medewerker rijdt vervolgens terug naar de parking vlakbij Düsseldorf Weeze. Bij terugkomst staat hij weer op je te wachten met je auto. Het parkeerterrein biedt plaats aan ruim vijfhonderd auto’s en is geopend van 4 uur ’s morgens tot en met de laatste vlucht. Parkeren kan hier vanaf €64 per week.

 • Adres: Alte Heerstr. 70, 47652, Weeze Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €64,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Safe and Save Parking

Deze kleine, Nederlandstalige parking vlakbij vliegveld Weeze (honderd auto’s) ligt dichtbij de Duits-Nederlandse grens en Weeze op tien minuten van de luchthaven. Door de kleinschaligheid is op tijd boeken wel een aanrader. De shuttlebus brengt je naar de luchthaven en haalt je ook weer op. Deze rijdt op de gereserveerde tijden, zodat je nauwelijks wachttijd hebt. Je moet je autosleutels wel afgeven bij deze aanbieder. Je kunt kiezen uit onoverdekt en overdekt parkeren in de omgeving van airport Weeze (de laatste tegen een meerprijs).

 • Adres: Wezerweg 28, 5855 EN, Well Nederland
 • Prijs per week: vanaf €61,-
 • Online boeken en prijzen: Website

vliegveld weeze parkeren

Easy Airport Parking Weeze

Parkeren in Weeze kan bij deze aanbieder die op slechts vijf minuten van het vliegveld ligt. De gratis shuttledienst brengt en haalt je naar en van de terminal. Het terrein is in de open lucht, volledig geasfalteerd, omheind en goed verlicht. De parking wordt bewaakt door camera’s en ’s nachts door een bewakingsbedrijf. Op deze parkeerplaats kunnen alleen personenauto’s parkeren. Bestelbusjes, motoren en andere voertuigen hebben geen toegang. Deze aanbieder is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Het is aan te raden om vooraf te reserveren.

 • Adres: Holtumsweg 32, 47652 Weeze, Duitsland
 • Prijs per week: vanaf € 50,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Weeze Airport P1

Parkeren bij vliegveld Weeze is bij deze aanbieder vooral geschikt voor kort parkeren. Wil je een paar uren op het vliegveld verblijven of ga je een weekendje weg? Boek dan deze officiële parkeerplaats van de luchthaven. De parking bevindt zich op slechts vijftig meter van de hoofdingang, zodat je na een korte wandeling in de terminal staat. Het terrein is niet overdekt, goed verlicht en helemaal geasfalteerd. Je parkeert aan de hand van kentekenregistratie. Je hoeft niet te reserveren voor deze parkeerplaats, maar de mogelijkheid is er wel. De parking is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

 • Adres: Flughafen-Ring 60, 47652 Weeze, Duitsland
 • Prijs per week: vanaf € 88,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeren vliegveld Weeze Düsseldorf

Weeze Airport P2

Je kunt parkeren bij Weeze Airport op de officiële parking P2 van het vliegveld. Deze parkeerplaats bevindt zich op loopafstand (slechts driehonderd meter) van het vliegveld. Er zijn zowel overdekte als onoverdekte plaatsen en het terrein is geasfalteerd en omheind. Het terrein wordt bewaakt door middel van videobewaking en is 24 uur per dag geopend. Je hoeft je autosleutels niet af te geven. Deze parkeerplaats is alleen bestemd voor personenauto’s. Andere voertuigen worden niet toegelaten. Reserveren is niet verplicht, maar behoort wel tot de mogelijkheden. Toegang tot de luchthaven (€ 3,-) zit bij de prijs van het parkeren inbegrepen.

 • Adres: Flughafen-Ring 60, 47652 Weeze, Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €74,-
 • Online boeken en prijzen: Website

Weeze Airport P3

Wil je tegen een goedkoop tarief parkeren bij luchthaven Weeze? Kies dan voor de officiële parking P3 van de luchthaven. Deze parkeerplaats ligt op ongeveer 600 meter van de luchthaven. Het is dan ook verstandig om eerst eventuele passagiers en bagage af te zetten bij de ingang van de luchthaven en vervolgens de auto te parkeren. Er is geen shuttledienst, dus je moet te voet naar de terminal. Het terrein is onoverdekt, omheind en volledig geasfalteerd. De entree van de luchthaven (€3,-) zit niet bij de prijs van het parkeren inbegrepen. Je hoeft niet te reserveren voor de parking, maar dit kan wel. De parking is 24 uur per dag geopend.

 • Adres: Flughafen-Ring 60, 47652 Weeze, Duitsland
 • Prijs per week: vanaf €62,-
 • Online boeken en prijzen: Website

parkeren weeze airport

Vond je dit een goed artikel? Geef je het dan 5 sterren? Bedankt!

Gerelateerde artikelen

 
In dit artikel staan enkele affiliate links. Wanneer jij iets boekt bij deze reisorganisaties krijg ik een kleine commissie op de boeking. Jij betaalt daarvoor niets extra. Je kan het dus zien als een manier om deze blog te steunen als je er iets aan hebt gehad. Ik gebruik deze reisorganisaties zelf ook, en ik zal alleen reismaatschappijen aanraden waar ik zelf heel tevreden over ben.
 

Volg je mij al op Social Media?


Hoi, ik ben Sam Van den Haute. Gedurende de laatste 5 jaar reis ik bijna permanent de wereld rond. Het avontuur opzoeken en mooie plekjes bezoeken zijn immers mijn passie. Laat mij ook jou inspireren met geweldige verhalen, prachtige foto's en handige tips van mijn avonturen op reis. Op mijn facebookpagina en instagram account krijg je de laatste updates en mooie foto's om jou te inspireren voor je volgende reis.
Mijn tips voor reizigers werden tijdens het korte bestaan van deze blog al gedeeld op o.a. NPO 3FM, Radio 2 (België), Steps Magazine, Vakantiesalon Antwerpen en heel wat meer platformen.
Sluit je aan bij duizenden anderen om de laatste updates te ontvangen!

Like Checkoutsam op Facebook
 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML trefwoorden en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>